Preporuke za kraj godine

Evo što vam sve treba u životu, a niste ni znali. Velike su šanse da ću se u nečemu ponoviti, ali preživjet ćete 😁
Prvo, serije... Planet Earth II. Ne mogu dovoljno nahvaliti, genijalna je, bacite pogled, divna je. I svi gif-ovi su iz nje. 

Počela sam prošli tjedan gledati Scream. Za jednu MTV seriju s hrpom "tinejdžera", odlična je. Pretpostavljam da ste Westworld pogledali, ako vas je uopće zanimao, a za nešto sasvim drugačije preporučujem Lucifera. Mala, opuštajuća, duhovita, CSI-ovska serija. Za one koji vole reality, otkrila sam Botched. Ajme, koliko je ljudi u mom širem društvu operiralo nos, a ja to nisam znala do sad. 
Filmovi... Ne sjećam se, zapravo, što me ove godine od filmova osvojilo, ali sjećam se dva dokumentarca koje svakako mogu preporučiti. Mea Maxima Culpa je prvi, a drugi je Tickled
Knjige. Naravno, možete me pratiti na Goodreadsu. Ove godine bih izdvojila The Girl on the Train, Snowblind i Suicide Forest. Što mi je još bilo dobro, pogledajte na prvom linku. 
Ostali lajf hakovi... Joga. Bullet journal. O kojem sam već više puta pisala. Ali mogućnosti su nebrojene. Google calendar. Kućni ljubimci. Koštaju mjesečno barem koliko dobre cipele. Za njih se odričete vremena i novaca. Ali odrekli biste se i noge i ruke, da treba. Jer toliko vam obogate život, da se pitate kako ste i zašto bez njih živjeli. 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi