O mrkim kurvama

Dobar dan, hrvatske kurve. Ovaj su tjedan smaknuli dvije, s punim pravom, naravno. Već i vrapci na grani znaju da se u Hrvatskoj žene nikad ne ubijaju bez razloga. U Hrvatskoj su žene zaštićenije od mrkih medvjeda. 
 Prvo hoće razvod, onda hoće alimentaciju. Strašno šta kurvama pada na pamet.

Jer jasno je svima tko je ovdje ugrožen. Pošteni junaci koji se liječe na psihijatriji, cugaju i hodaju okolo s pištoljem, jer naravno da ima pištolj.
Sve se čudim kako ovi branitelji koje ja znam ne hodaju okolo s bazukom na ramenu. Nisu pravi heroji, očito. Jer, kaže njegov prijatelj, o ubojici se stvarno nema što negativno reći. Što da se negativno kaže o čovjeku koji je ubio ženu jer je htjela razvod. Nemoš mu nać grešku nikako. Junačina. Uzor. 
Toliko je volio ženu, da mu nije bilo druge nego da je ubije. Baš kao pravi muškarac. Bolje grob nego razveden. Ili kako već ide ta parola. 
Ja mislim da je to sve jugočetnička propaganda. Jer fino se vidi da je ona ta koja je bila nasilna. Ona je njemu stvari izbacila na cestu. A on je nju samo ubio. 
I sebe. A poznato je da nasilnici nikad sebe ne ubiju. Osim kad ubiju ženu, pa sebe. Ili djecu, ženu, pa sebe. Ili djecu, ženu, punicu i tasta, susjeda, slučajnog prolaznika, babu i sebe. Samo u tim slučajevima. Inače agresivci ne ubiju sebe. Ili kad se bombom raznesu. Ili kad pobiju taoce, pa sebe. Ali uglavnom sebe nasilni ljudi ne ubijaju. 
Osim toga, samo je jedan jedini razlog zašto žene traže razvod. Radi drugog, većeg i slađeg kurca, kurve proklete. Da je poštena, ne bi razvod tražila. Što drugo, sigurno je našla drugog, i svi znaju da ako i kad žena nađe drugog i zatraži razvod to je zeleno svjetlo da je ubiješ. Sebe ne, jer to bi bilo nasilno. 

Pa i ona djevojka što ju je dečko izbo nožem desetak puta jer je prekinula s njim... Šta ima prekidat koju pičku materinu. Ostavit tako dobrog dečka, spretnog s čakijom. 
Čestitam svim vakim pravim muškarcima koji prevole svoje žene i nose pištoljčić u gaćama. Još malo pa nećemo bit više, nego točno zaštićene koliko i mrki medvjed. Umjereno ugrožene. Medvjeda u Hrvatskoj oko 150.000. Kurva isto toliko negdje. 


Primjedbe

Popularni postovi