Kratke frizure i bubrezi viška

Potražite na Pinterestu kratke ženske frizure. I dare you. Potražite i shvatit ćete u kako poremećenom svijetu živimo. Ako se slažete i mislite da je ovo
kratka kosa, možete odmah prestati čitati. Jer to nije kratka kosa. Kosa do ramena nije kratka kosa. To je poluduga. Kosa iznad uha je kratka kosa. Prestanite podrezane vrhove zvati edgy, hrabrim, kratkim frizurama. Odrezani vrhovi su edgy samo kad se radi o vrhovima prstiju. 

Ne kažem da poluduga i duga kosa ne može biti avangardna i zanimljiva. Naravno da može. Kažem da to što imate problem s dlakama na glavi, pa svaki milimetar osjećate kao da vam je netko iščupao bubreg, ne znači da je dugi bob kratka frizura, jebemu mater. 

Otvorim uz kavu Pinterest jer tražim inspiraciju za iduću frizuru, i bogami, uskoro ću morat tražit ćelave ženske frizure, jer ovim ritmom kratko će bit sve što je iznad guzice. Toliko sam se Matovilki nagledala jutros, da mi dođe da laserski uklonim kosu, čisto da više nikad ne moram tražit frizure po netu. To je kao da želite pogledat što igra u kinu, a Google vam izlista koji balet trenutno igra u HNK. Sve je to lijepo, ali meni se ide u kino gledat film i jest kokice. Pusti te labude i jezera. 

Da se vratimo na KRATKE frizure. Ovako sam trenutno: 
Undercut sa strane, iza i okolo glave, undercut svuda. Ali mi dosadile šiške. Sad razmišljam u kojem smjeru krenuti... Hoću li nastaviti s izbrijavanjem, skratiti šiške i maknuti još kose otraga? 
Ili da se vratim klasici? 

Što se vama čini? Primjedbe

 1. Meni su kratke frizure krasne, krasne :) Ja ih ne mogu nositi jer izgledam ko nabrijano jaje, zaista nemam glavu za to, a ni kosu. Meni se sviđa tvoja frizura, frendica nosi nešto slično i super mi je. Druga frendica nema undercut ali ima na par cm ošišanu kosu koju onda frizer još stepenasto ošiša(ne mogu bolje opisati, ali divno joj stoji). Želim reći da podržavam kratke kose! Meni se sviđaju frizure koje nosi Pink, jesi možda nju pogledala?

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni je undercut super, da imam kose i ja bih ga nosila. S druge strane, imam dojam da klasični pixie dobro stoji samo djevojkama pixie tipa, dok neke zna i postarati :/ Sama sam se ošišala na pixie početkom godine i ne, nisu me počeli oslovljavati s "Michelle Williams" XD

  OdgovoriIzbriši
 3. Dr.Agbazara is a great man,this doctor help me to bring back my lover Jenny Williams who broke up with me 2year ago with his powerful spell casting and today she is back to me so if you need is help contact him on email: ( agbazara@gmail.com ) or call/WhatsApp +2348104102662. And get your problem solve like me.

  OdgovoriIzbriši
 4. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


  If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
  I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
  I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
  I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
  You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

  Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

  -HPV
  -DIABETES
  -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
  -VIRGINA PROBLEM
  -WHOOPING COUGH
  - HEPATITIS B
  -FORDYCE SPOT
  -COLD SORE
  -ALS
  -LOWER RESPIRATORY INFECTION
  -LOW SPERM COUNT
  -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
  -ZIKA VIRUS
  -HIV
  -STROKE
  -IMPOTENCE
  -PILE
  -HYPERTENSION
  -LOW SPERM COUNT
  -MENOPAUSE DISEASE
  -ASTHMA
  -CANCER
  -BARENESS/INFERTILITY
  -PCOS
  -SHINGLES
  -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
  -FIBROID
  -ASTHMA
  -SICKLE CELL
  -TINNITUS
  -BARENESS/INFERTILITY
  -DIARRHEA and so on...

  OdgovoriIzbriši
 5. NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501
  Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivati ​​mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubavnu čaroliju da bi vaš odnos ili problem braka trebali biti riješeni danas putem e-pošte - blackmagicsolutions95@gmail.com
   ili Call ili WhatsApp: +2349083639501
  Kontaktirajte ga za sljedeće:
  (1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag.
  (2) Želite biti promaknuti u svom uredu.
  (3) Želite da žene / muškarci trče za vama.
  (4) Ako želite imati dijete.
  (5) Želite biti duhovno zaštićeni.
  (6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora
  (7) loptica za lutrijsku snagu
  Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi