Rat protiv sisa se nastavlja

Opet vijest o nečijim sisama bez grudnjaka. Ovaj se put radi o tenisačici, pa su neki komentirali kako se nisu mogli fokusirati na meč jer je bilo očito da ona ispod majice nema grudnjak. Za takve imam poruku: liječite se. 

Pobjednik među komentarima definitivno je ovaj: 
Strašno, strašno. Kako je netko vrhunskoj sportašici dopustio da igra bez da se prvo uvjerio da ima oklop ispod majice koji će osigurati da joj se ni u kojem slučaju i nikako ne vide bradavice, i da joj nedajbože sisa ne bi koji put poskočila. Pa gdje je ta ćudoredna inspekcija da sugerira ženama mastektomiju, najbolje da odrežu sise preventivno, da ne bi koja bradavica povrijedila iste one drkaroše što doma svršavaju na muškarce koji svršavaju po ženskim sisama. 

Besramna je nema šta, za razliku od svih onih znojnih boksača i drugih mlatitelja, koji se u klinču valjaju po podu ringa, prsa o prsa, sisa na facu, ruka oko jaja... To je sve ok. Ali sisa koja napravi bounce, oh ne, bolje da si oči odmah iskopamo, kakav grijeh. 

I možda vam se čini da se previše uzrujavam oko sisa i grudnjaka, ali imam 33 godine, od kojih bar 27 čitam, i nikad do ove 2016. nisam bila suočena s tolikim brojem članaka o jebenim grudnjacima i bradavicama. Niti znala da postoje toliki ljudi opterećeni tuđim tijelima. 

Kakav je to puritanizam odjednom?! Kakva su to sranja?! I ne želim čut rečenice "Pa, iskreno, nije lijepo vidjet ženu bez grudnjaka...", jer iskreno nije lijepo vidjet ni ljude bez zubi, pa jebiga. 
Što je iduće? Nad čim se sljedeće zgražamo? Imam ja prijedlog. 
Ajmo se zgražat kako se djecu od malena uči da su tijela grešna, da je svaki milimetar njihove kože grešan, da su im dijelovi tijela i tjelesne funkcije i nagoni prljavi i odvratni, da dovode u napast samim svojim postojanjem? Ajmo se malo zgražat kako se ljudska seksualnost sputava, kako režemo dijelove tijela bebama, i palimo ih u ime čega točno? Što se nad tim malo ne zgražamo? Što se za promjenu ne bunimo protiv stvarnih grozota koje radimo jedni drugima, umjesto da se igramo inkvizicije i vršimo represiju nad tuđim tijelima?! Primjedbe

  1. Svaki put se iznerviram kad čitam tvoje tekstove, mislim ne zbog teksta, koji je odličan, nego se setim da živimo okruženi moronima.😆

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemamo mi ništa protiv sisa ---> http://drkajmozajedno.ratedxhost.com

    sAMO nastavi s takvim tekstovima. Pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi