Kako učinkovito ubiti

Već se godinama aktivno pripremam za zombi apokalipsu, pasivno gledajući The Walking Dead. Uvjerena da su svi oštri predmeti moji, da nema ni teoretske šanse da se dvoumim pri susretu sa zombijem, čak sam i dečku priopćila da može mirno spavati, jer ako ikad dođe do toga da bude ugrižen, sigurno ću ga dokrajčiti. 

Međutim, sinoć su moje pretpostavke o zombijima pale u vodu pri jednom jednostavnom susretu s omanjim žoharom. Ne znam jeste li ikad bili primorani ubiti žohara (ja do sinoć nisam), ali moram vam reći da su oni doista otporna gamad. Nemojte da vas zavara krckanje, jer oni su živi i nakon što ih višestruko zgazite. Nemam pojma koliko sam ga dugo mlatila prije nego je odapeo, znam samo da sam se lagano osjećala kao spoj Jacka Torrancea i Annie Wilkes mlateći po njemu. 
Znala sam da su impresivno izdržljivi i sinonim za neuništivost, ali ono sinoć je bilo van svakog očekivanja, jer sam do jučer mislila da sve i svakog mogu ubiti ako dovoljno puta stanem na njega. Gnječila sam ga tavom od dvije kile, gazila, mlatila šlapom, vrištala "umri", kroz suze molila "pliz, umri", i onda mi je još pao sa šlape, pa sam ga ručno morala ubaciti u kantu za smeće. 

Zašto sam ga ubila, pitate se vi. Vi koji se nikad niste našli oči u ticala sa žoharom, vi o čijem se stanu ne radi, vi prepuni ljubavi prema svim živim bićima, koji bacite insekte kroz prozor umjesto da ih ubijete. Zato jer je to bio žohar. U mom stanu. Bilo je on ili ja. I da ga nisam ubila, morala bih se iseliti. Već danas. Pa spaliti zgradu. Već sutra. 

Primjedbe

 1. Ja sam se susrela sa žoharom na nekom skupu geodeta u nekom hotelu na moru. Umlatila ga patikom :D Dovoljno mi je to jednom da ne poželim nikad ugledati ni jednog drugog žohara ever.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. nikad mi nije bilo draže što ne idem na skup geodeta :D

   Izbriši
 2. Haha ja se isto spremam za zombi apokalipsu, ali vežbam na paukovima, neuništivi su.😆

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. pričaj mi... samo sinoć ubila tri. obožavaju se s drveća pred prozorom preseliti k meni čim malo zahladi...

   Izbriši
 3. Užasavam ih se... razumjem te i iskreno suosjećam... ali ako noćas budem sanjala žohare ti si kriva 😝

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi