Hvala i znam & šupkopopis

Uz Jebiga, šta sad, imam još jednu novu mantru. Ova ide otprilike Dan je dug, stigne se sve. Do prije dva tjedna nisam bila ni svjesna koliko živim u grču, stalno pokušavajući izvući maksimum iz dana, pažljivo planirajući da se ne bih ubila obvezama, kalkulirajući u silnoj želji da sve imam pod kontrolom. Te je li mi previše da nakon posla bavim još i ovo, što da prebacim na idući dan, i tako redom. A onda sam u raspored uvrstila i jogu. I za divno čudo, to me natjeralo da na stvari gledam malo drugačije. Umjesto da preispitujem svoje energetske mogućnosti, svaki dan gledam kako da još malo produžim svoj dan. Posao, joga, večera, kino, kućanski poslovi. Ili posao, joga, kupovina špeceraja, večera, knjiga. Nemam više taj paralizirajući strah da nešto neću stići. Jednostavno sam prioritet dala jogi (odnosno sebi), a sve ostalo što se treba obaviti, rasporedim i obavim oko prioriteta. Ali kako control freak u meni ne odustaje samo tako, nema dijela mene koji bi se predao bez borbe, s vremena na vrijeme u glavi otpjevušim Dan je dug, stigne se sve, što me smiri. Na sreću, dani jesu duži i stvarno se stigne sve.

Jedna od stvari koje se stignu je čitanje kojekakvih stvari na redditu. Nasmije se čovjek od srce na neke, zgrozi na druge i nauči nešto novo kad pročita treće. A subredita doista ima raznih. I onih na kojima se okupljaju ljubitelji slika mačića, do onih gdje ekipa priča o tome kako ih pale mrtve žene. Dakle, svega. I jedan na kojem sam zavisila baš ono, dugo, i s kojeg sam se makla s čudnim osjećajem u želucu, bio je onaj na kojem se skupljaju tipovi koji sebe nazivaju involuntarily celibates. Ekipa koja je bez seksa jer ih, po njihovom, nitko ne želi. Zvučalo bi tužno da nisu samo gomila šupaka koja mrzi sve ljude koji su se ikad u životu uspjeli poševit. Takve zovu normies i predbacuju im što pokazuju svoju superiornost time što štajaznam, imaju partnere ili dejtaju neobavezno. Da. Mrze ih jer su: privilegirani. Njima je, eto, cijeli svijet kriv što se ne jebu, uskraćen im je seks na koji imaju pravo (!), i dok ima i tipova koji su uglavnom jadni radi vlastite anksioznosti i nemogućnosti da normalno komuniciraju s drugim ljudima, većina posta stvari tipa žene žele da ih se siluje. Skrolanjem možete vidjeti poveći broj naslova o "pravoj istini" o mlaćenju i silovanju žena. Žene generalno vide kao neprijatelje, scum of the Earth. Za njih su sexual consent i pedofilija izmišljotine modernog doba, koje samo ograničavaju muškarce poput njih u samoostvarenju.
Gomila žaljenja, mržnje, predbacivanja. Njih nitko ne želi, bla bla bla, jadni oni, gamad svi koji nisu poput njih, i nitko ne razumije kako je to kad te nitko neće. Really? Živimo u svijetu u kojem tip bez ruku i nogu ima ženu, djecu i karijeru. Tebe nitko neće jer si prištav? Frende, nitko te neće jer si ekstremni šupak i bolesnik. Sanjaš ženu iz pornića s tijelom modela i ispranim mozgom, pa da ti dopusti da se takav, emotivno-sakat, na njoj iživljavaš. A nje nigdje. Bu-bu-bi-bu. Jadan. Također misle da žene ne mogu biti forever alone. Žene su privilegirane, njima nikad ne fali kurca.
A i ta priča o nice guys koji su friendzonani jer žene vole šupke mi već stvarno ide na jetra. I jesam već o tome pisala, OVDJE, pa da se ne ponavljam. 
Ako je netko privilegiran, onda je to takva ekipa, šupci koji misle da im svijet nešto duguje. Pa kako si preživio sve ove godine u surovom svijetu? Je l' ti mama do osamnaeste hranu žvakala i pljuvala u čvalje?! Kako možeš danima se samosažalijevati umjesto da nešto poduzmeš? Šta stvarno misliš da su nama socijalni skilovi pali u krilo? Da nismo pokušavali i bili bezuspješni sve do trenutka kad nismo uspjeli? Veze se ne dese, one se stvore, u krvi i fakin znoju, i opstanu jer nisi privilegirano govno koje misli da svi trebaju plesat oko tebe. Svijet ti duguje seks?! Really?! Problem društva je što ne dopušta da ti i tvoji jednako mutavi frendovi geng-rejpate neku barbiku od žene, koja to zapravo želi?! Problem svijeta je što takve hranimo i oblačimo i odgajamo, umjesto da imamo kakav obred inicijacije, pa da se sami eleminirate u kakvoj šumi. 
Ako me ičega u životu strah, onda to nisu serijski ubojice, manijaci, silovatelji, nego ovakva uvrnuta ekipa "dobrih" likova koji su generalno "neshvaćeni" i jadni. 
Bonus šala ako ste pročitali do kraja: how many nice guys does it take to change a ligt bulb? None, they'll just compliment it and get pissed when it won't screw. 

Primjedbe

 1. savršen post! ovo treba urezati u ljudske glave: "Kako možeš danima se samosažalijevati umjesto da nešto poduzmeš? Šta stvarno misliš da su nama socijalni skilovi pali u krilo? Da nismo pokušavali i bili bezuspješni sve do trenutka kad nismo uspjeli? Veze se ne dese, one se stvore, u krvi i fakin znoju, i opstanu jer nisi privilegirano govno koje misli da svi trebaju plesat oko tebe."

  A Melissu čujem kako govori ovo sa slike! (y)

  Pametno zboriš! (Y) Ja sam takođžer primjetila otkad sam krenila prije mjesec ipo vježbat da se bolje osjećam, više stignem napraviti i nekako sam ispunjenija. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. jao, kako si ih pogodila. To je točno to, oni su ljudi koji nemaju prijatelja jer su "sramežljivi" pa onda to dižu na nivo....i sada se napravila cijela ta fama oko svih mogućih tipova ličnosti ( osjetljivih ljudi/ društveno anksioznih itd)..a na kraju krajeva je činjenica da ljude koji su iznutra prazni te druge vide samo kao hranu, kao nešto čime će se nahraniti, čime će napuniti svoju prazninu, takve nitko ne želi za prijatelje, ni za ljubavnike, ni za ništa...nitko iole normalan neće imati ništa s takvima već će osjetiti averziju prema njima. Mene je isto strah takvih jer svu svoju energiju stavljaju u emotivne ucjene i manipulacije ...i kad tad ostvare neku svoju perverziju, a apsolutno sve čine da ovaj svijet učine još gorim mjestom.

  To si dobro rekla da ima muškaraca koji nemaju ni ruku ni nogu, a imaju ženu, a takvima je kao problem što nisu zgodni ili ne znam što. Problem im je u glavi i kad bi samo mogao tamo ostati, ali nažalost u ovom svijetu problemi nikada ne ostaju samo u glavi.

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi