Izazov, dan devetnaesti

5 stvari koje želim probati (iskusiti). Okusiti. Ne znam je li do toga što sam žderonja, ali me ovo pitanje asocira na hranu. Nisam neki avanturist. Puno toga meni padne na pamet, kao bungee jumping ili skok s padobranom, ili pješačenje džunglama Konga, ali onda meh. Nemam toliko para, ne daju pelene uz skok, kukci i zmije i razne divlje zvijeri. Ja sam pičkica. Mene svega strah. 
Voljela bih se popeti na neku moćnu planinu i pomaknuti granice vlastite izdržljivosti, pobijediti smrt. Ali hladno... I penjanje... Voljela bih istrčati neki bijesni maraton, baš zato što mrzim trčanje, jer ako to mogu, mogu bilo što. Ali trčanje... 
Još bih se i mogla natjerati da izađem iz svoje komfort zone i probam, ne znam, pečene skakavce, ali što sam starija to mi manje ima smisla siliti sebe na nešto samo zato da mogu reći da jesam. Više me sad privlače manje ekstremna iskustva, vođena sam hedonističkim porivima. Jebo avanturu. Ne pomaže ni to što znam da stvari zvuče puno bolje nego što zapravo jesu. Životni marketing. 
Tako da sam fokusirana na sada, želim iskusiti veliki sajam knjiga u Bologni. Na koji putujem za koji sat. Želim prošetati ulicama Bologne i popiti kavu usred dana dok običan pleb radi. Pojesti pizzu u Italiji i onda kao svaki pravi Hrvat pričati kako je kod nas pizza bolja. Čitamo se opet krajem idućeg tjedna. Uživajte u tome što ne morate jesti stonoge. 

Primjedbe

  1. Uuuiii uživaj ti u Bologni i uslikaj nam šta god od te avanture. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pizza u Italiji... sad si me sjetila kako smo jednom davno na godisnjem muz i ja jeli jednu pizzu skupa. Bila je preogromna da je nismo cijelu uspjeli pojesti mislim da je bila za 4ero ljudi najmanje :-p . I nakon toga smo se oboje zasitili pizze na skoro godinu dana...Sad bi opet pizzu prilicno cesto.
    De nam uslikaj Bolognu i bookworm cozy corners i svasta lijepoga tamo da i mi okice pasemo :-D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi