Izazov, dan deveti

Već smo na devetom danu! Vrijeme leti kad se zabavljaš! Kako sam funny. Današnja tema - što je u mojoj make-up torbi. Budući da sam na poslu, slike će biti s neta, a tekst prema sjećanju. Pa da vidimo što od šminke koristim... 

BB kremu ili lakši puder. I jedno i drugo koristim za ujednačavanje lica, i to u jako malim količinama. Korektor rijetko, za podočnjake kojima nema spasa kako god da okreneš, pa sam najčešće bez njega. 

Rješila sam se većine sjenila u boji, i najviše koristim nude i mat nijanse, iako imam još nešto zelenih, ljubičastih, plavih. 
Tuš. Trenutno tražim neki sa stvarno tankom četkicom. Tekući. Oni u olovci me ne zanimaju. Predzadnja maskara koju sam kupila bila je preskupa i strašno hvaljena i ispala je totalni fail. Ona koju sam kupila nakon nje pokazala se kao pun pogodak iako je koštala 2 eura. Volim tanke, gumene četkice, one koji izgledaju kao maleni češljevi, da mi fino razdvoje i naglase trepavice. 

Najdraže rumenilo mi je kričavo rozo, zato jer mi razvedri dan kad ga vidim, a na obrazima izgleda svježe i prirodno. Tko bi rekao?
Tu su još i rumenila u drugim bojama, kuglice za nijansiranje... Tu je i olovka za obrve koju uglavnom ne koristim, još olovaka što za usne, što za oči, još nešto šminke kupljene da se nađe, na koju redovito zaboravim. Koristim zato bazu za sjenila koja je life saver, a koristim i ruževe. Fav su mi oni na koje ne moram misliti jednom kad ih stavim.
 
O četkicama neću jer mi se ne da, dosadna tema, makar znam da vas ima kojima su četkice sve, reći ću samo da ne nanosim šminku rukama i da su mi najbolje i najfinije one koje sam kupila iz Oriflamea i Avona, a nisu baš ni bile jeftine.

Primjedbe

  1. Obožavam kričavo rozo rumenilo. Baš mi daje svježinu. Jedino je teško pronaći da je dobro pigmentirano i da je mat.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi