Prava ljubav zaborava nema

Na zadnjim izborima u Kanadi jedan je kandidat odstupio jer su ga ulovili kako piša u sudoper. Ozbiljno. Čovjek iz naroda s uspješnim obrtom. Odustao jer su ga kamere u nekoj kući gdje je popravljao instalacije snimile kako piša u šalicu, mokraću baca u sudoper i ostavlja šalicu u istom. 
Kad su Clooneyja pitali planira li političku karijeru rekao je da je spavao s previše žena i eksperimentirao s previše droge za kandidaturu takvog tipa. 
Svugdje da budeš moralna vertikala društva moraš biti moralan, fin i pristojan. Samo kod nas to nije uvjet. Još malo pa će nam politiku države voditi ubojice, jer pa što ako je ubio, nije ni prvi ni zadnji
Ali neću o politici, nemam više ni snage ni volje. Bila mi danas Dž. Što mene veseli kad mi netko dođe, pa to nisu istine. I to ne zato što sam s posla ranije izašla, nego što je mogu zagrliti ovako uživo i smijati se njezinim legendarnim izjavama. UŽIVO. 
Ostali dani su radni. Puno posla, puno razmišljanja, puno svega. Čini se da mi je djed bolestan. Sumnjaju na Alzheimera. Konačno, pa da je netko shvatio ozbiljno njegovu izgubljenost. Doktorica rekla nešto u stilu, nemojte se odmah plašiti, možda je samo tumor na mozgu. Znaš da si fucked kad ti tumor na mozgu bude bolja opcija. U međuvremenu smo se prilagodili. Odgovorimo na isto pitanje pet-šest puta u sat vremena, i nije nam teško. Još. 
Ima nešto nadrealno u toj malfunkciji ljudskog uma. Kao pokvarena gramofonska ploča. Ili autić na navijanje koji zapinje na tepihu. C'est la vie.  Čime vas la vie iznenađuje? 

Primjedbe

Popularni postovi