Hvala i znam

Rekla mi Misty da nisam već dugo napisala Hvala i znam post. Pa evo... 

Hvala na onima koji me prate dovoljno da primijete o čemu pišem. 

Zadnjih mjesec dana nadobivala sam se mandarina. Prvo me S. iznenadila mandarinama s Pelješca, onda me šefica opskrbila onima iz doline Neretve. Mislim da više mandarina u životu nisam pojela. Nije to loše. (mislim, neću se ja ni na čokoladu žalit, samo da znate)
Čudno je ovo vrijeme, i mnogi se žale da je pretoplo za zimu. To su oni što čekaju da postane prehladno, pa da se opet žale. Ne znam koliko je normalno ili nenormalno vrijeme, i možemo li vremenu uopće davati dijagnozu. Znam da mi paše pokrivanje, umatanje i cjelokupni ugođaj. 

Zahvalna sam na poslu. Nemaju svi tu sreću da ga nađu brzo i da im se posao sastoji od tako divnih stvari kao što su biranje i čitanje knjiga za djecu. 
A što sam naučila? 
Život nikad nije problem free. Ali nema veze, treba na to gledati kao na misije u video igrici. Svaki ima svoju svrhu i kad ga riješiš osjećaš se bolje, iako ti je donio puno frustracije. 

Najteže su stvari koje moraš riješiti sam sa sobom i odluke koje su samo tvoje. Ali nema veze, barem su tvoje - ima nešto u toj odgovornosti za vlastiti život. Mislim da se zove odrastanje. 

Primjedbe

  1. Odgovornost za vlastiti život je divna stvar. Ljudi često prebace to na nekog drugog, a ne kuže kolika je to ogromna moć :)
    Baš mi je drago zbog novog posla. Ovo ti valjda pišem već deseti put, al još uvijek mi je drago, štaš ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi