Propagandni

Gay i feministička propaganda najnoviji je izraz za "toliko sam zadrta i šupkovita osoba da u svemu različitom vidim zavjeru epskih proporcija". Da se razumijemo, ne mora vam se svidjeti novi Mad Max. Ne morate se raznježiti na ideju sretnih gay parova. Ali ako mislite da su se aveti feminizma i pederluka dočepale Jossa Whedona i Georgea Millera, možda ne bi bilo loše da vam netko stručan pregleda glavu.
Gledala sam Mad Maxa. Odličan je film. Vizualno je fantastičan, priča je dobra, i koliko god sam se trudila vidjeti što točno smeta kritičarima, nisam uspjela. Niti je Charlize toliko jaka da to bude nerealno (dobiva poprilično batina kako god da okreneš), niti je Max zanemaren, niti su svi muški likovi loši. Naprotiv! Ali što očekivati od onih koji misle da Buffy figurativno kastrira muški rod, što očekivati od onih koji misle da Disney promovira nasilje nad muškarcima.
Ako im smeta Mad Max i snažne žene, sigurno pizde na novu Sense8 seriju u kojoj već u prvoj epizodi lezbijka jebe transgender ženu i to straponom u duginim bojama. Scena me nije napalila, ali me jako napalila pomisao da tamo negdje neki hillbilly ima infarkt. Serija je onako, solidna, dovoljno dobra da ubije vrijeme do novog True Detectiva. Koji je prava manly serija. 
Bacila sam ovaj vikend pogled na toliko hvaljeni i slavljeni Outlander. Jebotito. Užas od serije, jedva sam preživjela prvu epizodu. Kliše na kliše na kliše, ekranizirani ljubić koji se pravi da je SF (really?!?!). Dečku su mi skoro narasle sise u tih sat vremena. Možda je to nekome food for soul, ali iduću osobu koja mi posere Gilmore Girls kao pičkastu seriju, uputit ću da pogleda tog Outlander. Gilmorice su jebeni Rambo za ovo.
I na kraju, sve mi se čini da ću se ošišat. Nema veze sa serijama. Samo da kažem. Kosa je precijenjena stvar.

Primjedbe

  1. Tvoja rečenica o šišanju kose uz ovaj gif je naprosto precious :)))

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi