Još jedan o babama

Jučer su me po dućanu slijedile stepfordske kućanice. Kunem se životom. Dvije naporne babe, k'o da su ispale iz reklame za omekšivač, ja do sireva, one za mnom. Ja ne voće, eto i njih. Ja na drugi kraj dućana, kad tamo njih dvije raspravljaju o najmekšem guz-papiru. Skrivala sam se iza škrinji i virila preko brda brašna, škiljila između polica da ih mimoiđem. Na kraju mi je sinulo da sam još ja izgledala nenormalno i ludo. Palo mi na pamet da ih netko plaća da na najkretenskiji mogući način reklamiraju pizdarije: Ovaj limun kad oguliš, jedeš ga k'o jabuku. Ma idi, molim te.
Ako se ikad pretvorim u ženu koja kad sretne drugu poznanicu u dućanu krene u zajednički pohod po supermarketu, usput glasno komentirajući svaki jebeni artikl u ponudi, dok šakom i kapom dijeli prejezive savjete o tome što se, kad i kako treba, ubijte me, i neka mi smrt bude spora i bolna, kao što je sporo i bolno moje laprdanje.
Ne može se čovjek usredotočiti na vlastite misli. Ne znam više po šta sam došla u dućan. Došlo mi je da sve, počevši od dvije babe, otjeram u pizdu materinu, okrenem se i izađem. Prokletstvo je biti ja. Još malo pa će djecu sa mnom plašiti.
Kad smo već kod baba, ima jedna u mojoj zgradi koja iz obližnjeg dućana hranu vozi u kolicima. Dućanskim. Vuče za sobom onu košaricu plastičnu, ne moš je fulat kad dolazi koliko rondaju kotačići. Kad ide u dućan, samo je dovuče natrag, napuni i ajmo opet doma. Ne znam kako je njezin mozak uspio cijelu stvar učiniti društveno prihvatljivom. Možda zato jer živi blizu, pa računa da je to kao kad doguraš kolica do auta na parkingu pa ih kasnije vratiš, samo što ona živi na parkingu pa ih ne vraća? Ili smatra da kao vjerna mušterija ima pravo na jedna kolica koja će samo ona koristiti? Ili je dovoljno stara da je boli kurac šta 'ko misli o njoj i njenim ukradenim kolicima?
Mene najviše fascinira što usput i psa izvede u šetnju. Pa onda za sobom vuče kolica i psa, obiđe livadu, jednom ili dvaput, koliko već dlakavcu treba da se iskrca, pa onda zajedno odu do dućana i natrag. Jebeš mi sve ako je meni jasno kako joj se to da.

Ako se u to pretvorim, isto me ubijte. Zgazite me nasmrt kolicima, il' nešto.

Primjedbe

 1. AHAHAHAHAHAHA strashno!!!! Nije da me tvoje muke raduju, ali prosto mi ulepsas jutro sa ovakvim tekstovima:))))

  OdgovoriIzbriši
 2. ahahahahahahahahahahahaaa plačeeeeeeeeeeeem i zamišljam babu! :D

  OdgovoriIzbriši
 3. ahahahahaha ti si ženo najjača na svitu <3

  OdgovoriIzbriši
 4. ukradena kolica XD bit ce da su zato poceli trazit da se u ona velika stave kovanice koje ti vrati kad ih vratis :D

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi