Hvala i znam

Ljudi moji, ja sam tako sretna danas, da me sve strah.
Stiže mi u Zagreb jedna, jedina i neponovljiva Hypnotic Mushroom, pa jedva čekam da ženi umjesto svih silnih virtualnih udijelim i neki pravi zagrljaj. Ovo mi je uljepšalo cijeli idući tjedan, i vjerujem par sljedećih mjeseci. 
Osim toga, zahvalna sam što povrh svega što nam se u državi dešava, na svakog luđaka vidim bar jednog normalnog, pa mi je nekako lakše. Osjećam se manje usamljeno, ima nas. Bravo, mi !
Kad smo već kod navijanja, sutra sam opet glavna u publici, i vičem i plješćem za svoju S. (koja mi je danas prijetila ubojstvom, ali sve to iz ljubavi, znam ja nju).
Hvala i na mom mačku ♥ Kojeg silno gnjavim. Naporna sam cura, znam...
A večeras me čeka maturalna večera. Vrijeme je posrano, smrznut ću se, vjerujem... Oh, well... Uvijek moš nać nešto ćemu ćeš se veseliti...
Nakon dajodjebi tjedna, ovo sjeda kao pravi završetak. Jest da nisam puno naučila, ali srce mi je puno. Uživajte u vikendu, pa i ovoj kiši. Neće još dugo, obećajem.

Primjedbe

 1. E, to mi je drago cuti. :D Uzivaj i ti. :3

  OdgovoriIzbriši
 2. Fini pozitivni post :-). Zabavi se s frajlicom,zavidim vam na druzenju,a i drago mi zbog vas!

  OdgovoriIzbriši
 3. e sad i meni dođe da dođem u zagreb 29 da se druuužim sa vama i da vas huggam :D a ja sam najmlađa blogobeba pa morate da me mazite :DD <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Očekujemo izvještaj s mature. :D

  OdgovoriIzbriši
 5. cool! would you like to follow each other in gfc and bloglovin? let me know!

  OdgovoriIzbriši
 6. E rekla si da neće još dugo, di je zaštekalo? :D

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi