Epidemija

Na svijetu ima puno lijepih stvari. Sunčano jutro. Osjećaj vjetra na koži. Jutarnja kava u ugodnom društvu. Zagrljaji. Glazba. I knjige. Dobra hrana i mirisno cvijeće. I kad se lijepo našminkaš. I kad se osjećaš dobro u svojoj koži bez šminke. Kad imaš nekog, ili kad si i sam sebi dovoljan. Život je lijep. Ako se sjetiš koji put zastati, udahnuti i izdahnuti svjesno. 
Opet, na svijetu ima puno ružnih stvari. Na svijetu ima onih koji misle da u životu ne bismo svi trebali uživati. Neki misle da neki ne bi trebali disati punim plućima. Neki misle da oni drugačiji od njih smiju disati samo unutar svoja 4 zida. I smatraju se jako tolerantnima jer tako misle. Konačno, pa što su rekli? Samo da ne žele gledati ono što je njima nenormalno. Jer oni su mjerilo svega. Naravno.
Isfrustrirane i nedojebane seljačine, oba spola i u svim kombinacijama (jer ja DOISTA ne diskriminiram), koje svoju djecu odgajaju da toliko vole svoje, da mrze sve što nije njihovo. I najgore od svega, da je to normalno i prirodno i bogu nekakvom milo. I nije im problem okolo psovati nekome krvavu majku i žene nazivati lezbokurvama i muškarce bolesnim pederčinama, jer kad si većina, onda je valjda nužno da je normalno biti kao ti, a nenormalno sve ostalo. Jer kad je epidemija i više je zaraženih nego zdravih, onda valjda trebamo zdrave potrpati po bolnicama da se liječe, jer nisu kao većina. Nek' budu u svoja 4 zida. Dok ostali vani kašlju, raspadaju se, šire zarazu.
Mene sram. Sram me da živim u državi u kojoj postoji nekoliko stotina tisuća zaraženih. Mene sram što dopuštamo da ti zaraženi zdravima diktiraju što će i kako će. Mene sram da se u mojoj državi (a da, ona je i moja, makar nemam šahovnicu istetoviranu na čelu, niti lik onog pjevača iz neke vukojebine šta pjeva kao da pati od zatvora istetoviran iznad srca) događa to šta se događa. U ime demokracije. Demokracijom su prvo zvali ono grčko društvo koje je dopuštalo robove. Samo kažem.
I bude mi žao što nema boga. Pa da potopi ove što u njegovo ime rade vražji posao.

Primjedbe

  1. "I bude mi žao što nema boga. Pa da potopi ove što u njegovo ime rade vražji posao." Evo, skidam kapu u znak poštovanja, carice!

    OdgovoriIzbriši
  2. sto je najgore ni ne shvacaju u cemu je problem, samo znaju vikat kako se ugrozavaju njihove slobode kad netko rece da nije uredu ono sto govore, ma jebena vukojebina je cijela drzava

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi