Vrhunski geni

Uvijek mi je nekako muka kad se ulovim pisati o vlastitoj obitelji. Kao prostituiranje. Zapravo, rekla bih da se tako nekako osjeća kurva ninfomanka koja ne želi uzeti lovu od mušterije, jer joj je, eto, bilo zadovoljstvo. Pisati o obitelji istovremeno je pogrešno i ispravno. Nekako olakšavajuće. Kao terapija nakon traume.

Od smrti mog djeda, baka je razvila poseban tip Touretteovog sindroma. Voli ubacivati proste riječi tamo gdje im nije mjesto. Pa nas sve ostavi da se pitamo što je ona zapravo htjela reći.
Tresne tako, pa prasne u smijeh jer joj je smiješno. Samo ne znam je li joj smiješno to što je rekla ili izrazi lica svih okupljenih. Da se razumijemo, moja baka nikad nije bila od onih što se prave jako fini i nikad ne psuju. Ali sad je psovanje bacila na sasvim novu razinu. Klasično pičkaranje više je ne zanima. Ona sad koristi anatomski ispravne pojmove koje stavlja u logički neispravne konstrukcije. I takve uklapa u razgovor koji ni uz najbujniju maštu ne možeš povezati s bilo kojim dijelom tijela ili tjelesnom izlučevinom.
Pričamo danas tako kad ona provali, Pa šta je njega sperma udarila u glavu? I odmah se zapitam nema li baka pristup kakvom japanskom gay porno tv kanalu.
U stanu odjednom zavlada tišina, brat se pravi da je upravo vidio nešto jako zanimljivo na stolnjaku, a potom posrče svoju kavu brzinom svjetlosti i makne se od nas. Ne prije nego ga baka, smijući se vlastitoj šali, potapše nekoliko puta po plećima ponavljajući istu rečenicu i dodajući: Jesi čuo kako je baka prosta?  A bratu nekako dođe da se baci pod stol i ispuže preko naših stopala do izlaznih vrata i pobjegne. Vidim mu na licu. Takvo ima i moj otac kad njegova majka provali rečenicu poput gore navedene i obogati je nekim detaljem iz njezinog i djedovog seksualnog života.
Nekad nisam sigurna jesu li članovi moje obitelji vrhunski trolovi ili vrhunski poremećeni. A možda su i jedno i drugo. Vrhunske sam gene naslijedila.

Primjedbe

 1. Hahahahahahhaha, a baka :D Otkud joj to pobogu :D Sperma udarila u glavu hahahah :D

  OdgovoriIzbriši
 2. A bolje i tako nego da je grumpy gunđalo poput većine starih ljudi.. ako ju to zabavlja :D mogu zamisliti kako je ostatku neugodno hahahaha

  OdgovoriIzbriši
 3. "Zapravo, rekla bih da se tako nekako osjeća kurva ninfomanka koja ne želi uzeti lovu od mušterije, jer joj je, eto, bilo zadovoljstvo." Legendarno poredjenje! Ovo samo tvoj um moze smisliti :P
  Baka je luda, neka je nek je ziva i zdrava :)

  OdgovoriIzbriši
 4. O Bože :D A može bit da je baka sam htjela bit fina pred didom a sad je free pa da iskoristi vrijeme koje ima i trolla vas :)

  OdgovoriIzbriši
 5. ...samokontrola je vrag, no svejedno ne kužim, kako možeš stati, zaustaviti se nakon ovakvog "uvoda"...svaka čast...:)

  OdgovoriIzbriši
 6. :))) a ovaj zadnji gif...epohalan! :D

  OdgovoriIzbriši
 7. Haha, sorry al mi je pre smijesno... Svaka cast!

  OdgovoriIzbriši
 8. hahahahaha zakon baka :D ja bi valjda pod stolom završila da moja tak nekaj izjavi xD

  OdgovoriIzbriši
 9. baka otkida! i moja majka razvija slične navade u posljednje vrijeme. kao, oslobodila se malo. užas.

  OdgovoriIzbriši
 10. jao, ako je baka čekala do sad da prostači ko kamiondžija, loše vam se piše .
  sad bih stavila ;) ali pročitala sam da ti se ne sviđa, pa neću

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi