I can do nothing but hold out my heart to you

Kristina ih je dočekala ispred kuće. Imala je širok osmijeh i prvo što je Dajdžu zanimalo bilo je: Čemu se ti smiješ? Vrištala si, rekla je Lady Isis, a ton glasa joj je bio samo mrvicu optužujući. Kristina je odmahnula glavom i dalje se smiješeći. Ne govoriš više? upitala je Cat girl. Maca popapala jezik? priključila se Meow. Kristina je podigla ruku, napravila pokret kao da zaključava vlastita usta i potom pružilla nevidljivi ključ nekoj nevidljivoj osobi do sebe. Sirota ja, prošaptala je Misty i glasno rekla: Ja idem po svoju lopatu. Kristina se ponovno nasmiješila. Anleah je čvršće uhvatila sjekiru i glavom pokazala da će provjeriti iza kuće. Vi možete na tavan onda, rekla je Amina Ivi i CR. Prošla je Kristinu, i nestala kroz vrata u kući.

Dijete više nije bilo pored stola. Stajalo je pored sudopera i držalo prst u ustima. Krvavi prst. Vrata kuhinjskih ormarića bila su išarana krvlju.
Natpis je bio nečitak. Amina se približila ormariću istovremeno držeći dijete na oku. Krv je izgledala svježe, ali nije imala namjeru provjeravati.

Istovremeno, Iva je krenula prema tavanu, Misty se borila s vratima auta pokušavajući izvaditi lopatu, Anleah je nestala negdje iza kuće, a ostali su posjedali ispred naglas razmišljajući tko je vrištao ako nije... Kristina. Koja više nije stajala s njima.

Iva je začula slabo zveckanje ispred kupaonice, kao da plastika udara u nešto. Jesi vidjela macu? od nikud se pojavila Cat girl i prepala je. Iva je držeći šestar opsovala ispod glasa i vjerojatno bi napomenula da nije pametno približavati se nekome s leđa u ovoj situaciji, da zveckanje nije postalo jače. Lagano su otškrinule vrata. Maca... prošaptala je Cat girl. Maca, rekla je ispod glasa Iva.
Žena koja je visila s plafona, gledala je ravno u njih. A onda se osmjehnula.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi