Grrrrr...

Šmrcam, kišem, kašljem, boli me grlo, boli me glava i svejedno sam imala veliko predbožićno pospremanje. Probajte nekad prati prozore pod temperaturom. Nevjerojatno, gotovo mistično iskustvo. Pogotovo ako je temperatura visoka. 

Zanima me jeste li primijetili kako je cijeli svijet gori prema vama kad vam je loše? Nitko vas ne udari košarom u rebra u dućanu kad vam je dobro. Ali ako vas ionako sve boli, sve košare su za vaša rebra i sva kolica za vaše noge. Sva su glupa pitanja upućena vama, i stalno, ali stalno morate pričati ako vas boli grlo.

Naravno, većina će vas reći da te stvari ne primjećujemo kada se osjećamo dobro. Nismo svjesni koliko često pričamo kada smo zdravi ni koliko košara okrzne naša rebra kada nas ništa ne boli. Ali ja se ne slažem.
Sigurna sam da među svim zakonima i silama Svemira postoji i neki zakon, neka sila, zadužena za zajebavanje. Zato je vrijeme relativno. Zato su rebra natučena. Zato mi majka danas kaže: "Vratiti ćeš se kad odneseš smeće?" A ne, mama. Ostati ću vani. U kratkim rukavima. I šlapama. S rozom špangicom na glavi.
Za jednog hipohondra, poprilično mrzim biti bolesna.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi