Jebe mi se

Znate onaj trenutak kad vam sve postane kristalno jasno? Neke od stvari koje su vas do tada mučile odjednom sjednu na svoje mjesto, kao kad pokušavate pohvatati neki matematički zadatak i nikako ga ne razumijete i onda odjednom shvatite kako je jednostavan? I nije vam jasno kako vam je ta jednostavnost do sada promicala? Dobro, ako ste lumen za matematiku nemate pojma o čemu pričam (kao J. koja je naprosto genijalna :P), ali mi ostale budale znamo taj upalila mi se žaruljica moment. Maloprije sam imala jedan takav. Jednostavno sam shvatila. Da nema smisla jahati konja dok ne krepa (pun not intended), da se nema smisla grčevito držati za nešto što nije moje (niti je ikad bilo, let's be honest). I bez čega mogu. Jer nemam izbora.
Bez drame. Ni mrvica histerije. Bez suza. Bez ikakvog osjećaja osim olakšanja. Gotovo je. A ja sam i dalje živa. Nevjerojatno.



Legnem u kadu (vruće kupke obožavam) s knjigom J.C. Parkina i čitam kako je najuzvišeniji duhovni put reći jebe mi se svemu što nam je tlaka, ne dopustiti da nam drugi diktiraju što je bitno. Opustiti se, prepustiti se i prihvatiti stvari takve kakve one jesu. I smijem se. 
Dobro sam. Stvarno sam dobro :)


Primjedbe

  1. Imam tu knjigu,i samo mi je potvrdila ono što već par godina radim;za sve što ne mogu promijeniti,kažem "jebe mi se",i otkada to radim,život mi je puno lakši....(a izdravlje mi je bolje ;))

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam procitala tu iako mi je bila na listi pa nekako pobjegla, ali opcenito u zivotu zivim po tome ako ne mozes nikako pomoci cemu se zivcirati..I drago mi je da si rekla fuck it :D sam tak ^_^

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobila sam tu knjigu kao poklon za rođendan i pročitala je i zbilja je super. Na duhovit način te natjera da se zamisliš nad nekim stvarima i drago mi je što sam je pročitala jer sad barem nekad pokušam reć jebemise i ić dalje bez da se osvrnem... knjiga bi trebala biti lektira jer je poučna :)

    OdgovoriIzbriši
  4. stvarno bi trebala biti obvezna lektira, lol... "opusti se, prepusti se" mi je postalo životni moto :))) ili se barem trudim da postane

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi