Debele bebe

Znanstvenici sa Sveučilišta North Carolina "otkrili" su kako trudnice koje vježbaju u teretani tri puta tjedno imaju 28% manji rizik za rođenje djeteta s prekomjernom tjelesnom težinom. Doista? Ako izuzmemo novinske natpise o bebama s hormonskim poremećajima uzrokovanim genetskim bolestima, nikada nisam čula za dijete KOJE SE RODI s prekomjernom težinom. Znam da smo već neko vrijeme društvo opsjednuto fitnessom, ali ajme meni... Je li ovo kraj bucmastih beba, okruglih trbuščića, debeljuškastih nožica?! Jesmo li doista postali društvo koje želi da bebe budu fit? Možda da se djevojčice rađaju skinny, a dječaci sa six packom iznad pupčane vrpce?! Dajte ljudi, prestanite srat, pa jel cijeli svijet poludio?!


Trudnici koja ide u teretanu treba provjeriti glavu! Isuse, je li ikada itko čuo za laganu tjelovježbu i duge polagane šetnje? Koja fucking teretana?! Šta ćeš trudna na spravama za mučenje, jebote?! Isti su lumeni otkrili da redoviti jogging štiti dojilje od gubitka kalcija. Kako su to otkrili?! Kako se tako nešto može otkriti?! Tjerate trudnice da trče?! Jebeni sadisti! Nitko ne može dokazati da te žene ne bi imale dovoljno kalcija i da su sjedile na kauču i jele sladoled. 

Šta je sljedeće? Masažer za trudnice kojim, masirajući trbuh, uklanjaju masne naslage i pretvaraju nepostojeće salo vlastitih nerođenih beba u čvrste mišiće? Dijeta za trudnice?! Ma dajte... Želite da rađam? Jebeno me pustite da jedem šta želim, koliko želim, kad to želim i da prokleto ne visim u teretani, barem tih 9 mjeseci da imam poštedu od svih onih sranja koje mi današnje društvo nemilice servira, svakodnevno!
Istovremeno, njihovi kolege sa Sveučilišta Southampton otkrili su da, što se dijete rodi s manjom težinom, to su mu kasnije veće šanse da oboli od srčanih bolesti. Njihovo mi se istraživanje više sviđa.
Ali, zaboravite istraživanja i znanstvenike. Mršava trudnica? Not fucking ok. A bebe trebaju biti bucmaste, rumene i vesele. Sve ono što redoviti vježbači na dijeti nisu.

Primjedbe

Popularni postovi